Manuális szemkontúr

Várható végeredmény képe

Manuális módon kivitelezett szemkontúr tetoválásokat ajánljuk mindazon érdeklődőnek, akinek szem körüli területe hajlamos a duzzana kialakulására, illetve extra vékony, érzékeny bőrrel rendelkezik. E techinka oldalirányban nem tépi a bőrt egyáltalán, tehát a tetoválás után igen apró varrképződésre kell számítani. Ennek következtében a pigment megtapadása igen jó.

MILYEN SZÍNT VÁLASSZAK?

Ez szemtetoválások esetében igen fontos tényező. Kétféle fekete szín létezik, az egyik amely szürkés-feketén gyógyul a bőrbe, a másik amely kékes-feketén. Amennyiben általánosságban hideg tónusokkal rendelkezel, ezek a színek egyike sem okozhat diszharmóniát megjelenésedben. Azonban ha meleg színek jellemzőek inkább megjelenésedre, érdemes elgondolkodni barnás-fekete vagy barna szemkontúrokon, esetleg a fekete szemkontúr barnás elsatírozott változatán.

MIKOR VÁLASSZAM EZT A TECHNIKÁT?

Ajánlott technika lehet azon vendégeknek, akik tekintetüket jelentősen ki szeretnék emelni, vagy nem kedveli a határozott, jól körülhatárolt tusvonalt. Fontos megjegyezni, hogy technika egyik típusa sem pigmentálja a teljes mozgó felső szemhéjat. Filozófiánk értelmében a természetesség sminktetoválásaink fő erénye, ezért sem alsó, sem pedig felső szemhéjon nem készítünk smikhatású tartós sminkeket.

Kontraindikált esetek

Szembetegségek, szem körüli akut gyulladásos megbetegedések, elemi elváltozások kiemeleten kontraindikált esetek. A szem bármely megbetegedése esetén orvosi beleegyezés szükséges. Ugyancsak meggondolandó a szemtetováló beavatkozás, ha az elvárt eredmény alkalmi sminket helyettesítő tartós smink képét mutatja.

Kezelés időtartama

A kezelés előkészítése fél órát, a tetoválás 2 órát vesz igénybe.

Kezelések száma

Precíz végeredményhez 2 kezelésre van szükség. Várható pigment veszteség a regenerációs időszakban kevesebb mint 10%.

MILYEN FÁJDALOMRA SZÁMÍTSAK?

A kezelés alatt fájdalomérzet nem tapasztalható. Sminktetoválóink gyakorlott kezei, erőteljesen fogják a felső szemhéj vonalát, hogy semmilyen mozgás ne tudjon problémát okozni. A gyógyulás alatt duzzanat, égő az idő előrehaladtával feszítő érzés előfordulhat.

AJÁNLOTT UTÓKEZELÉS

Kezelés után a teljes regeneráció 4 hét. Apörkképződés a folyamat befejezésével megkezdődik és körülbelül 3-5 napig tart. Vékony pörk alakulására lehet számítani, amely az epidermisz gyógyulás befejeztével könnyedén elhagyja a bőrfelszínt, legritkább esetben sem tapad a szempillákhoz. Mivel a szem környékén a napközben alkalmazott hidratáló készítmény elhagyja a felületet és zavarja a látást, jól feszívodó hidratáló emúlzió esti alkamazása ajánlható.

VÁRHATÓ KOPÁS

A fent említett színanyagok függvényében a pigmentek enyhe mértékű szürkés vagy kékes elszíneződésére lehet számítani a második évben. A szem környéki bőrfelület hámszövetére jellemző lassú szövetlecserélődés és a gépi tetoválás kombinációja miatt ezen tetoválásaink kimagaslóan sok ideig 3-8 évig díszítik a felszínt.

RENDSZERES KARBANTARTÁS

Oxidációs szempillafestés abszolút ajánlott. Felfrissíti a színt és mélyít a feketeségen. A napi szempilla spirál használata méginkább kiemeli a mesteri pontossággal megalkotott szempillavonaladat. A kopott tetoválás színkorrekciójára 3-8 év múlva kell sort keríteni.