Minőséggarancia

Szakmai filozófiánk 8 éve a brit fővárosban kelt életre, napjainkban hazánkban Budapesten is elérhető minden érdeklődő számára. Gyakorlati tudásunk garantált minőségét mindazon nemzetközi és hazai elégedett vendégek igazolják, akik rendszeresen látogatják klinikáinkat.

A két legfontosabb szempont számunkra a kimagasló szakmai felkészültség és a vendég elégedettsége, hiszen a szépségápolás területén ez a legjobb referencia. Sminktetováló szakembereink nagy hangsúlyt fektetnek a zökkenőmentes vendég-kezelő kapcsolat kialakítására.

A magyar piacon egyedülálló módon törzsvásárlói kedvezményekkel értékeljük a rendszeresen hozzánk látogató vendégek hűségét. Mivel beavatkozásaink a szó legszűkebb értelmében sem fedhetőek le a tradícionális értelemben vett tetoválás (bőrtrauma, színhatás tartóssága, pigmentek minősége) fogalmával, ezert klinikánkra meghatározott időben visszatérő páciensek akár 30%-al csökkentett áron is igénybe tudják venni mikropigmentáló szolgáltatásainkat.

Több mint 18 éves szakmai tapasztalatunknak és az ajánlásainknak köszönhetően szolgáltatásaink és szakembereink köre a teljesség igényével bővült. Eredményeink bőrgyógyászunk, bőrterapautánk és permanent makeup szakembereink gyakorlati tudását tükrözik. Budapesti klinikánkon mára mindazon típuskezelések elérhetőek, amelyek a londoni PMU stúdiónkban, már hosszú évek óta rutinkezelésnek számítanak.

Nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink tudásának folyamatos fejlesztésére, és a legújabb innovatív technológiák elsajátítására. Jelenlétünk a nemzetközi szakmai fórumokon és továbbképzéseken az utóbbi években állandósult, annak érdekében, hogy vendégeink a szépségápolás legújabb kezelési technológiáit általunk ismerjék meg.