Minőséggarancia

Szakmai filozófiánk 10 éve a brit fővárosban kelt életre, napjainkban hazánkban Budapesten is elérhető minden érdeklődő számára. Gyakorlati tudásunk garantált minőségét mindazon nemzetközi és hazai elégedett vendégek igazolják, akik rendszeresen látogatják klinikáinkat.

A két legfontosabb szempont számunkra a kimagasló szakmai felkészültség és a vendég elégedettsége, hiszen a szépségápolás területén ez a legjobb referencia. Sminktetováló szakembereink nagy hangsúlyt fektetnek a zökkenőmentes vendég-kezelő kapcsolat kialakítására.

A magyar piacon egyedülálló módon törzsvásárlói kedvezményekkel értékeljük a rendszeresen hozzánk látogató vendégek hűségét. Mivel beavatkozásaink a szó legszűkebb értelmében sem fedhetőek le a tradícionális értelemben vett tetoválás (bőrtrauma, színhatás tartóssága, pigmentek minősége) fogalmával, ezert klinikánkra meghatározott időben visszatérő páciensek akár 30-40%-al csökkentett áron is igénybe tudják venni mikropigmentáló szolgáltatásainkat. Ezentúl minden elkészített munkára 3 hónapig garanciát vállalunk, ami azt jelenti hogy ha bármely probléma felmerülne, ebben az időszakban azt további költség nélkül korrekciózzuk.

Több mint 20 éves szakmai tapasztalatunknak és az ajánlásainknak köszönhetően szolgáltatásaink és szakembereink köre a teljesség igényével bővült. Eredményeink bőrgyógyászunk, bőrterapautánk és permanent makeup szakembereink gyakorlati tudását tükrözik. Budapesti klinikánkon mára mindazon típuskezelések elérhetőek, amelyek a londoni PMU stúdiónkban, már hosszú évek óta rutinkezelésnek számítanak.

Nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink tudásának folyamatos fejlesztésére, és a legújabb innovatív technológiák elsajátítására. Jelenlétünk a nemzetközi szakmai fórumokon és továbbképzéseken az utóbbi években állandósult, annak érdekében, hogy vendégeink a szépségápolás legújabb kezelési technológiáit általunk ismerjék meg.