Higiénia

Az Európai Únió orvos-esztéta intézményei a bőrgyógyászat és kozmetika határterülteit, azok szolgáltatásait és ennek kapcsán higiéniás elvárásait összesítik. Magyar viszonylatban a tetováló helységre vonatkozó higiéniás elvárások megegyeznek egy kozmetikai szalontól elvárt alapköteleményekkel. Meggyőződésünk értelmében ezen alapkövetelmények – mint egyéb szabályozás a sminktetováló és tetováló szakma piacán – hiányosnak mondható.

Ez az oka annak, hogy a budapesti klinikánk kialakításakor figyelembe vettük mindazon egészségügyi alapfeltételt, amelyet Angliában hosszú évek óta sikeresen működő klinikai egységünk is alapfeltételként tart számon.

 

A klinikára jellemző legmagasabb követeményrendszer nem csupán a helység esztitikai megjelenésében, hanem mikorbiológiai tisztaságában is érvényesül.

Igen fontosnak tartjuk kezelőink felelősségteljes hozzáállását munkafolyamataink előkészítésekor, a teljes munkafolyamat alatt és az otthoni ápolásban egyaránt.

A tartós smink készítés szemi-invazív jellege miatt eszközeink, helységeink és felületeink széles spektrúmú fertőtlenítéséről és védőfilmes borításáról gondoskodunk. Ugyanakkor, az injektálásra szánt pigmentjeink mikrobiológiai és szennyezőanyag mentessége is alapvető kritérium.