Árak

Szolgáltatásaink körét olyan szépészeti beavatkozások alkotják, amelyek hosszútávon kiemelik vendégeink arcának előnyeit és kendőzik az idő múlásával kialakult hiányosságait. Az arc különböző területein más és más technikai megoldásokat ajánlunk vendégeinknek. A technikák helyes kiválasztása konzultációs időpontokon történik, legfőbb szempont, a vendég elképzelésén túl a bőr állapota, az elérni kívánt esztétikai hatás, illetve a bőrben már jelenlevő korábbi tetoválásokból visszamaradt alap, amin dolgozunk. Egyes szemöldök satírtechnikák kimondottan erősen megrajzolt, definiált formát eredményeznek, míg a természetességet kedvelők körében a finoman szálazott esetleg púderezett technikák hódítanak. Szemtetoválások esetében foglalkozunk kontúr és satírtechnikákkal egyaránt, illetve amennyiben csak a szempillák kiemelése a cél, pillasürítő eljárást ajánlunk. Szájtetoválások körében szintén nagyon széles választékkal rendelkezünk. A teljessége igénye nélkül említésre érdemes: teljes satírtetoválás, félsatír tetoválás, 3D kiemelés, természetes szájszín visszaállítás, rúzsozott szájhatás.

Amennyiben a szemöldök bőre vagy szőrzete károsodott korábbi tetoválások vagy lézeres eltávolítás során (hegek, pigmentációk, renyhe bőrfelszín), egy különleges mikrotűs eljárás keretében vissza tudjuk állítani a tetoválások előtti bőrállapotot. Legyen szó a pigmentek eltávolításáról, szőrnövesztő kezelésekről vagy a bőr egészségügyi állapotának javításáról, hosszútávú kezelés sorozatra van szükség, mely kezeléseket 2-4 hetes intervallumokban végezzük általában 3-4 alkalmas kúrában. Kúrakezeléseinkhez intenzív otthoni ápolásra van szükség, melynek részleteit első konzultációs időponton ismertetjük.

Szemöldök sminktetoválás

Természetes száltetoválásoktól kezdve, a finoman púderezett szemöldökökön át a tökéletesen rajzosra satirozott szemöldöködig nálunk mindenféle technikát  megtalálsz. Szemöldök szolgáltatások ára: 92 000.- forint, mely két kezelési alkalmat foglal magában.

Száj sminktetoválás

Finom, visszafogott aquarell technikák vagy rúzsos hatást kedvelők számára a definiáltabb szájtetováló technikák is elérhetőek. A szolgáltatások ára 100 000.- forint, mely két kezelési alkalmat foglal magában.

Szemtetoválás

Szempillasűrítés, szemkontúrtetoválás vagy szem satírtechnikák különféle típusait ajánljuk a hozzánk látogató vendégeknek. Szem környéki kezelések ára a kiválasztott technika függvényében 85 000.- forinttól 90 000 Ft.- forintig terjed.

Szemöldök színfrissítés

Egy alkalmas kezelés azon páciensek számára akinek korábbi sminktetoválását 2-3-4 évvel korábban mi készítettük el. A kezelés kizárólag egy kezelési alkalmat jelent és az ára 64 ezer Ft. Amennyiben szükség van a második kezelésre is (ritka komplikált esetekeben), további költségek merülhetnek fel.

Szem színfrissítés

Egy alkalmas kezelés azon páciensek számára akinek korábbi sminktetoválását 2-3-4 évvel korábban mi készítettük el. A kezelés kizárólag egy kezelési alkalmat jelent és az ára 60 ezer Ft. Amennyiben szükség van a második kezelésre is (ritka komplikált esetekeben), további költségek merülhetnek fel.

Ajak színfrissítés

Egy alkalmas kezelés azon páciensek számára akinek korábbi sminktetoválását 2-3-4 évvel korábban mi készítettük el. A kezelés kizárólag egy kezelési alkalmat jelent és az ára 74 ezer Ft. Amennyiben szükség van a második kezelésre is (ritka komplikált esetekeben), további költségek merülhetnek fel.

Elrontott tetoválások újratervezése

Mind forma mind pedig szín szempontjából újra tervezhető a régi sminktetoválás. A korlátokról és lehetőségekről érdemes ellátogatni hozzánk egy ingyenes konzultációra. A korrekciós kezelések ára 92 000 .- forint, mely két kezelési alkalmat foglal magában. Korábban más szakember által tetovált szemöldök felújításánál minden esetben szükség van 3. kezelési alkalomra, melyet az első kezeléshez képest az 5. hónapban végzünk, ennek költsége 25 000 Ft.

Pigment eltávolító technikák

Pigmentálás milyensége és mélysége függvényében mind a kioldásos eltávolítás mind a lézeres pigment eltávolítás elérhető klinikánkon. A kezelések 30 000.- forintba kerülnek.

Tetoválás során kialakult kötőszöveti károk helyreállítása

Mikrotűs terápia módszerével alkalmanként 25 000 ft. A kúrakezelések hosszát és intenzitását első konzultációs időponton tudjuk pontosítani.

Hegkezelés

A hegek bármely kezelhető formája finomítható professzionális ápolás és otthoni háziápolás megfelelő kombinációjával 30 000.- forint.

Szemöldök szőrnövesztő kúra

Megoldást nyújthat a nyugvó szőrtüszők újraélesztésében, a kezelések ára 30 000 forint. A kúra intenzitását és a kezelések számát első konzultációs időponton tudjuk beállítani.

FRISS SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁSOKRA TELJES ÁRGARANCIÁT VÁLLALUNK 3 HÓNAPIG. A TETOVÁLÁSOK ÁRA KÉT KEZELÉSI ALKALMAT JELENT, MELY MINDEN ESETBEN ELEGENDŐ, AMENNYIBEN TETOVÁLATLAN BŐRBEN DOLGOZUNK. KOMPLIKÁLTABB SZINKORREKCIÓS, ELRONTOTT TETOVÁLÁSOK ESETÉBEN HARMADIK KEZELÉSI ALKALOMRA SZÜKSÉG LEHET, MELY TÉRÍTÉSKÖTELES.

 

BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT