Sminktetoválás színelméleti ismeretek

Számomra most érkezett el a pillanat

Amikor úgy dönthetek, hogy egyedül, teljesen márkafüggetlen hozzáállásban adhatom át sminktetoválás színelméleti ismereteimet.

Tudatosan lépésről lépésre alakítottam szakmai pályafutásomat

Annak érdekében, hogy minél több pigmentet megismerjek, azért, hogy releváns információt tudjak szolgáltatni.

Az utóbbi 10 évben

Számos termékcsalád színelméleti oktatójaként

sikerült betekintést nyernem a termékcsaládok gyártástechnológiájába, és a különböző minőségű termékek piaci teljesítőképességére.

Közvetlen kapcsolatban állok/álltam gyártókkal és azok elképzeléseivel,

miszerint milyen kritériumoknak kell megfelelnie a jövő pigmentjeinek.

Melyek azok a színkódok, alapanyagok, adalékok, amelyek a sminktetoválók munkáját nagymértékben segíthetik, és melyek azok az összetevők amelyek konkrétan egészségügyi kockázatot jelenthetnek rövid és/vagy hosszútávon.

Gyakorló sminktetoválóként jómagamnak is vannak elképzeléseim, mi az amit elvárhatunk anyagainktól, hol vannak a buktatók, hogyan kiküszöbölhetőek a mindennapi gyakorlatban.

Tisztán látom, hogy mely az a tudás, ami előreviszi egy szakember döntéshozatali képességeit.

Elhivatottságom fókuszában az áll, hogy megtanítsam a sminktetoválókat, kevésbé érzésekre hagyatkozva, mindinkább tudatosan pigmentet választani. Eljuttatni azokat a termékinformációkat, amelyek felruházzák pigment keverékeinket különféle tulajdonságokkal.

Így válik a pigmentválasztás precízebbé és kiszámíthatóbbá.

EGY SZÓ MINT SZÁZ….

A közeljövőben szeretnék összeállítani egy Pigmentolgóai tréninget, mely kimondott az egyes színalapanyagokat tárgyalja felhasználhatóságuk, színtulajdonságaik, kopási tulajdonságaik, és javíthatóságuk szempontjából.

HAMAROSAN JELENTKEZEM A TANFOLYAM RÉSZLETEIVEL…

De amíg az anyag elkészül, kisebb Workshopokkal szeretnék egy-egy témakört részletesebben tárgyalni. Az első Workshopom témáját az alábbi fül alatt látjátok, ha felkeltette érdeklődésedet várlak sok-sok szeretettel élő online bejelentkezéseim egyikén!

 

vegyésztechnikus, oktató sminktetováló

Eligazodás a szerves és szervetlen pigmentek világában

2024.02.22. | Eligazodás a szerves és szervetlen pigmentek világában