Pigmentek

Az utóbbi 20 év tapasztalatára alapozva ma már örömmel jelentem ki, hogy van egy termékcsalád amely teljes mértékben kielégíti egy pigment termékpalettával szemben támasztott követelményeinket. A svájci Swiss Color cég orvosi tisztaságú pigmentjeivel dolgozunk, és az eredmények egyedülállóak. Minden várakozásunkat felülmúlja a termék bőrön belüli időtállósága. Szemöldök beavatkozások esetében akár 3 évre tartós színt tudunk ígérni, szájtetoválásoknál 5 évre, és szemtetoválásoknál szintén 5-7 évre tudunk torzulás nélküli színt elérni.

 

Nem elhanyagolható tény, hogy válogatott pigmentjeink minőségbiztosítási szempontból az Európa Tanács által kibocsájtott ResAP 2008/1 EU ajánlás minden pontjának megfelelnek. Ugyanakkor kollégáink további lépéseket is tesznek az egészséget nem károsító orvosi minősítésű pigmentek beszerzésére. Miszerint az általunk használt anyagok biztonsági adatlapjainak mélyreható tanulmányozása és a RAPEX lista állandó tanulmányozása tökéletes biztonságot nyújt a valóban tiszta pigmentek megtalálására. Pigmentjeink MSDS biztonsági dokumentumai elérhetőek minden kedves Vendégünk számára.

PMU területén közismert tény, hogy a különböző bőrszín altónusok illetve maradék mesterséges pigmentet tartalmazó bőrök nagymértékben befolyásolják a kész munka színvéredményét és színtartósságát. Szakembereink mikropigmentológiás előképzettsége színgenerálások és színkompenzálások terén a ma hazánkban megtalálható legmélyebb ismereteket foglalja össze. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az általunk publikált számtalan online és offline szakmai anyag. A pigmentológia lehetőségeit és nehézségeit boncolgató irományokban akár végfelhasználóknak is érdemes elmerülni, hiszen számtalan kérdésünkre választ találhatunk benne.