Szakemberek

Bizinger Kata

Permanent Makup Budapest vezető sminktetotálója és oktatója

Pályafutásomat több mint 20 éve kezdtem kozmetikusként. Már a kezdetektől szakmai érdeklődésem középpontjába a sminktetoválás állt. Kimerithetetlen kiváncsiságot éreztem  a szakma iránt, ezért minden lehetőséget megragadtam a fejlődésre. A földgömb számos pontján dolgoztam és dolgozom sminktetoválóként, és számos szakmai továbbképzésen és konferencián gyűjtögettem össze a tudást és tapasztalatot, amely mára egy magabiztos szakembert faragott belőlem. Ismerem a női arc minden apró részletét, a színek harmóniáját, a szimmetria formát befolyásoló szerepét, ismerem a női arcot felépitő különböző szöveteket, melyek milyen mértékben befolyásolják a elérhető végeredményt, vagy a sminktetoválások jellemző kopását. Szenvedélyesen keresgélem azokat szépészeti beavatkozásokat, amelyeket magam arcán is és ezáltal a vendégeim arcán is szivesen látnék.

Tanulmányaimat tekintve számos olyan középfokú és felsőfokú végzettséggel rendelkezem, amely segit eligazodni a piacon jelenlevő termékek között, és megmutatja számomra mit kell választanom, ha a megbizható prémium kategóriát szeretném képviselni szolgáltatásaimmal.

A Sminktetováló Akadémia by Swiss Color szakmai vezetője vagyok, rengeteg fiatal, érdeklődő tanulóval dolgozom együtt nap mint nap, a sminktetoválás mint különálló szakma finomitásán és a mebizható szakmai utánpótlás kinevelésén.

Időm nagy részét budapesti klinikámon töltöm. Viszont mivel a változatosság gyönyörködtet, havi rendszereséggel látogatok Dubai és Amman városába, ahol nagy örömmel szolgálom ki arab vendégeimet.

Németh Ádám

PMU stylist, rajzoktató

Sminktetoválás minden szakterületével és manuális tetoválással is foglalkozom. Legkedveltebb eljárásaimat és gyakorlott technikáimat a szemöldöktetoválásban találtam meg, legyen szó akár gépi vagy manuális eljárásról, mert ebben teljesedik ki leginkább a kreativitásom. Erős rajzkészséggel, és kézügyességgel rendelkezem, és ezt a fajta művészi érzékemet sminktetoválásaimban is szeretem kifejezni. Férfiként másképp tekintek a női arcra, így a sminktetoválás kialakítása és elkészítése során is ez a nézőpont vezet. Célom mindig az, hogy a nők természetes szépségét tudjam tovább hangsúlyozni.

Bandi Bernadett

Bándi Bernadett

PMU stylist, trainer

Permanent Makeup Budapest oktató központ szerződött PMU oktatója. Specialis szakterületem a szemtetoválások tradicionális technikái, illetve a microblade száltetoválások különböző válfalai, és púderes satirtetoválások. Oktatási területeim Budapestre Hüvösvölgyi központtal és Szlovakiára korlátozódnak. Mindennapi praxisom részét képezik az innovativ természetes sminktetováló beavatkozások.

Udvardi Vivien

Sminktetováló

Kozmetikus szakemberként legfontosabb irányelvem a precizitás és a harmónia megteremtése. Fontos számomra a természetes szépség, így munkám során mindig törekszem a bőrállapot javítására. Szeretem megismerni vendégeimet és igényeiknek megfelelően a maximumot teljesítve formálni kezeléseimet.Továbbá, szakmámban az egyik legfontosabb szempontnak tartom a folyamatos fejlődést, ezért lehetőségem szerint minél több továbbképzéssel bővítem tudásomat. Elégedettnek akkor érzem magamat, ha a vendégeim boldogan és mosolygósan távoznak a szalonból. Klinikánkon alapvetően szemöldöktetoválásokat, arckezeléseket és szemöldök karbantartó (szemöldökszedés, hennafestés) kezeleléseket végzek.