3D hiperrealisztikus szájsatír

Várható végeredmény képe

Száj 3D színátmenetes satírtechnikája finom átmenettel világosítja fel a száj mindazon részeit, amelyek a természetes felülről érkező fény megvilágít. Gyógyult képében kevésbé domináns szájkontúr és száj domborulatok, illetve lesötétített szájszegletek különülnek el. Ajánlott száj technika a száj domborúságának növelésére, a száj függőleges tengelyének kiemelésére.

Milyen színt válasszak?

Alapvetően a színátmentes hatást a technika sűrűségének változtatásával érjük el. Azonban ha páciensünk igényli, a technika egy sötétebb és egy világosabb színből is kialakítható. Fontos, hogy a két választott szín színhőmérsékletében harmonizáljon egymással illetve viselője színtípusával. E korlátok keretei között bármely szín vagy színkombináció választható.

Mikor válasszam ezt a technikát?

A száj arcunk második legfontosabb kifejező eszköze. Rendkívül fontos, hogy tisztában legyünk a várható kopásjelenséggel, illetve előre tervezzük színkompenzációs kezeléseinket. Ebben az esetben minden vendégnek indikált lehet, aki optikailag szeretnék kiemelni szájukat arcuk síkjából, illetve volumenizálni szeretné azt. Erőteljesen pigmentált technika révén, leginkább azoknak lehet előnyös, akik rúzsozott hatást szeretnének nap mint nap viselni.

Kontraindikált esetek

Sminktetoválás tipikus kontraindikált esetei ebben az esetben is akadályoztathatják a kezelést. Cukorbetegség, vérzékenység, vérhigítók szedése, alkohol vagy tudasmódosító szer fogyasztása esetén a kezelést el kell halasztani. Nem ajánlott azon páciensek számára, akik szájtetoválással szájnagyobbításra számítanak. Frissen beületetett száj implantátum vagy plasztikai face-lift kezelés kontraindikáció lehet. Ebben az esetben legalább 3 hónapos időintervallum felépülési időt ajánljunk.

Kezelés időtartama

A kezelés előkészítése fél órát, kivitelezése további 2,5 órát vesz igénybe.

Kezelések száma

Precíz végeredményhez 2 kezelésre van szükség. Várható pigment veszteség a regenerációs időszakban immunitás és utókezelés függvényében kevesebb mint 60%. A vesztett pigmentmennyiség a továbbiakban kerül pótlásra.

Milyen fájdalomérzetre lehet számítani?

A szájtetoválásokra jellemző jelentősebb fájdalomérzet vendégenként változó mértékben jelentkezik. Gyógyulási időben számítani kell, húzódó, viszkető érzésre, amely 3-4 nap elteltével enyhül.

Ajánlott utókezelés

Kezelés után a teljes regeneráció 4 hetet vesz igénybe. Az első 4-7 napban pörkképződésre lehet számítani. A beszáradt szövetnedv az első két napban bő vizes vattával finoman leitatható. Amennyiben ebben az időtartamban a hidratálás folyamatos, kiegyensúlyozott sebgyógyulásra számíthatunk. Közvetlenül a kezelés utáni égő érzés megszüntetésére krioterápia alkalmazása indokolt lehet, azonban óvakodjunk a tetoválás túlhidratálásától vagy vízben áztatásától. Első két napban ajánlatos minden fertőzésforrás kerülése. A tetoválás az ígért élettartam érdekében folyamatos UV védelmet igényel.

Várható kopás

A száj teljes satírtechnikája immunológiás állapot és fényvédelem függvényében 4-5 év alatt kopik ki a bőr felső rétegeiből.

Rendszeres karbantartás

A munka végeztével a szájtetoválás nem igényel különösebb ápolást. Szájának hidratáltságáról szükség szerint gondoskodjon. UV kitettség függvényében, hozzávetőlegesen 4-5 évente kell ezeket a szájakat újraszínezni.