Oktatási csomagok

PIGMENTOLÓGIA ALAPCSOMAG

Pigmentológia csomagunk minden olyan kezdő és haladó szakember számára érdekes lehet, akik esszeciális ismereteket szeretnének elsajátítani a pigmentek színtulajndonságairól, vagy csak egyszerűen szeretnék szalonukban rendelkezésre álló pigmentkészletük színkarakterisztikáját jobban megismerni. A dupla három órás elméleti oktatás alatt sort kerítünk minden olyan kérdésre, amely közelebb hozza tanulóinkat a helyes pigment színválasztáshoz és a pontos bőrszínaltónus elemzéshez. A tanfolyami foglalkozások nyomokban gyakorlati elemeket is magukba foglalnak, így például sort kerítünk gyakorlati színgenerálásra, Fitzpatrik bőrszíntípusok felismerő tesztjére, és egy különdleges kérdéssor segítségével diagnosztizáljuk a bőrszínhőmérséklet típusokat.

 
Ajánlott kezdő tanulóknak, illetve márkafüggő színelméleti előképzettség esetén.

Legideálisabb időzítése a gyakorlati oktatás megkezdése előtt.

Színelméleti alapcsomag ajánlatunk keretében bruttó 60.000 Ft. (online privát oktatás)

Sminktetováló Akadémia szervezésében 10-50 fős csoportban 35.000 Ft.


Színválasztás pigmentológiája tankönyv megvásárolható a tanfolyam napján.

Sminktetováló ALAPCSOMAG

Modulári rendszerű sminktetováló alaptanfolyam csomagjaink technikánként 2 nap időtartamban kerülnek megrendezésre. Mi fontosnak tartjuk, hogy kezdő tanulóink technikánként legalább két beavatkozást elvégezzenek élőmodellen, ezért a 2 napos technikai oktatásokon csakis a gyakorlaté a főszerep. Ezeken a napokon rövid 1 órás elméleti bevezetés és technika specifikus pigmentológiai áttekintés után, műbőrön és élő bőrön történik a technikai megoldások ismertetése mind szem, szemöldök és száj területén. Szemöldök esetében a púderes technikát ajánljuk, mint kezdő technika, szem esetében felső-alsó szemkontúr tetoválást, száj esetében teljes száj satírtetoválást oktatunk. A gyakorlati modulok megkezdésének alapfeltétele, hogy tanulónk részt vegyen Pigmentológia Alapcsomag 1 napos, és Sminktetoválás elmélete címet viselő 1 napos anatómiai képzésünkön. Így minden összegezve a kezdő sminktetováló alapképzés 8 napot vesz igénybe, azonban ajánlott modulonként 2-2 napban lebonyolítani. Az elméleti napok elvégzése után ajánlott a szemöldök tetováló gyakorlati napokat időzíteni, és pár hónapos munkavégzést követően adott beavatkozást elvégezve folytatni szem és szájtetoválás oktatással. A moduláris rendszerben történő oktatás bizonyult a legsikeresbbnek oktató központjainkban az elmúlt évek során.

A tanfolyam elvégzése után lehetőséget biztosítunk tanulóinknak a hospitálásra, illetve minden tanulónk oktatójával email-es formában meg tudja tárgyalni praxisában felmerülő kétségeit, gyengeségeit. Ugyanakkor ha úgy érzed, hogy nem biztos a kezed adott technikát illetően, a jövőben 50.000 Ft. ellenében részt vehetsz gyakorlati oktatásainkon saját élőmodelled tetoválását oktatód jelenlétében elvégezheted.

 
Ajánlott sminktetoválásban tapasztalatlan jelentkezők számára.

Szem, szemöldök, szájtetoválás alapvető technikáinak elsajátítására.

 

Szemöldök púderes technika, Szem kontúrtechnika, Száj teljes satír technika

 

Modulonként 2 napos képzés, technikánként 2 élőmodellel.

Sminktetoválás alapképzés elméleti előkészítés (Bőr anatómia, Színválasztás a pigmentológiában) 105.000 Ft.

Gyakorlati modulok ára modulonként 220.000 Ft.

Microshading

Microshading egynapos tanfolyamunk ajánlott mindazon érdeklődőnek, akik el szeretnék sajátítani a manuális színátmenetes szemöldök elkészítésének trükkjeit. Gyakorlati tanfolyam, rövid elméleti előkészítéssel. A tanfolyamra élőmodellről minden tanulónknak gondoskodnia kell. A technika felhasználási lehetőségei közé tartoznak a soft vagy forte púderes technikák. Mint minden gyakorlati tanfolyamunkhoz ehhez a tanfolyamhoz is egy alkalom hospitálási lehetőséget biztosítunk.

Jó kézügyességet, gyakorlott kezeket igénylő technika.

Pigmentológia és microblading tanfolyamot követően lehet igénybe venni.

A tanfolyami anyag elsajátítása összesen  6-8 órát vesz igénybe

Microshading alapcsomag 130. 000 Ft.

Tanfolyam maximum 2 fő jelenlétében kerül megrendezésre.

MICROBLADING ALAPCSOMAG

Microblading alapcsomagunk elérhető mindazon szakemberek számára, akik már gépi módszerrel száltetoválnak, azonban szálaikat nem találják igazán természetesnak; illetve azon érdeklődőknek, akik még egyáltalán nem foglalkoztak szemöldök száltetoválással.  Az első tanfolyami nap anyagát a mikropigmentológiás pigmentológia alaptéziseinek fejtegetése, illetve a bőrszín felsimerés praktikái teszik ki. Második napon kerül részletes bemutatásra a manuális tetováló technika és három alapvető száltervezési lehetőség és ezek szálkeresztezései,  minden tanulónak lehetősége nyílik a saját előmodelljén való gyakorlásra. A gyakorlati tapasztalás gyakorlóbőrön illetve élő szövetben elengedhetetlen része minden gyakorlati tanfolyamunknak. Kimagaslóan fontos szerepe van microblade technikák esetében, hiszen a sérülés jellege sok hibalehetőséget rejt magában.

 
Ajánlott kezdő tanulóknak, akik manuális módszerrel szeretnének száltetoválni.

Hajszálvékony szálhatás – láthatatlan szemöldök szőrözöttség.

A dupla tanfolyami anyag elsajátítása összesen 2X6 órát vesz igénybe

Microblading alapcsomag ajánlatunk nettó 160.000.-

Tanfolyam maximum 2 fő jelenlétében kerül megrendezésre.

Microblading - microshading csomag

Microblading és microshading egynapos tanfolyami csomagunk a két technika ötvözésének technikai lehetőségeit foglalja magában. 3 száliránytechnika esetében bemutatjuk a szálak árnyékolásának lehetőségeit. Szálárnyékolással és szálak egymásra építésével elérhetjük, hogy száltetoválásunk tökéletesen élethű végeredményt hozzon azokon a területeken is, ahol páciensünk nem rendelkezik természetes szőrözöttséggel. A szálak árnyékolása optikailag sűríti a szőrrel fedetlen területeket, haladó technikaként manuális oktatásaink legfejletebb technikájaként tartjuk számon. A tanfolyam kritériuma, hogy tanulónk microblading és microshading oktatáson részt vegyen, és ezen technikákat gyakorlatban gond nélkül alkalmazni tudja.

 
Ajánlott microblading és microshading oktatáson részt vett tanulóiknak.

Pigmentológiai képzésen részt vett tanulóknak.

A tanfolyam 1 napot, azaz 6 órát vesz igénybe.

Microblading-microshading csomag ára 130. 000 Ft.

Tanfolyam maximum 3fő jelenlétében kerül megrendezésre.