PMU oktatás

AKTUÁLIS OKTATÁSI PROGRAMJAIM ELÉRHETŐEK AZ ALÁBBI LINK ALATT.

Képzések

 

Oktatási programunk összefoglalja mindazon sminktetováló gyakorlati és elméleti tudást, amely szükséges egy felelősségteljes PMU praxis kialakításához. Nagy örömünkre szolgál, hogy oktatásaink tervezésekor és kidologzásakor nem volt szükség letenni voksunkat egyik sminktetováló márka mellett. Tananyagaink marketing-mentes, színtiszta tudással látják el hozzánk jelentkezőket. Távlati terveink között szerepel, hogy vendégelőadókkal megnyitjuk a magyar PMU piac előtt a lehetőséget, hogy a magyar szakemberek tapasztalataikat összegezve, versenyhangulatot mellőzve őszintén és nyitottan prezentáljanak a Permanent Cosmetics területén.

I declare that this event is in Compliance with the CosmeticTattoo.org Training Standards GuidelinesBüszkén viseljük online és offline oktatási anyagainkon a Nemzetközi Kozmetikai Sminktetováló Szövetség minősített oktatási központ medálját. A logo  tanulóink számára megbízható minőségbiztosítás, hogy szervezett oktatásainkon a nemzetközi szinten elvárt oktatási környezetben, releváns és mélységekben tárgyalt anyagrészeket megfelelő háttérvegzettséggel rendelkező oktatók prezentálják.

Jelenleg rendelkezésre álló 36 különböző elméleti és gyakorlati tanfolyamunkat tanulónként személyes igényekre szabva alakítjuk. Amennyiben honlapunk tanulmányozása után felmerülne a kérdés, mely tanfolyam az amit keres, illetve mely kurzus előfeltétele társainak; kérjen egy tanfolyam egyeztető konzultációs időpontot trénenereinktől.

Tanfolyami rendszerünk felépítése igen összetett, azonban minden egyes tanfolyami kiírás részletesen ismerteti az adott kurzus előfeltételét akár képzettség akár gyakorlati kézügyesség szempontjából. Bizonyos tanfolyami napok egymásra épülnek, ugyanakkor tanulóinknak meghagyjuk azt a privilégiumot, hogy ők válasszák meg az igénybevétel napját és tanfolyami napok rendszerességét illetően.

Nem hírdetünk hosszas és szükséges alaptanfolyamokat, azonban művészi technikák jelentkezéséhez bizonyos tradícionális technikák előfeltételként szerepelnek. Hasonlóképpen kategorizáljuk bevezető és pigmentológiás tanfolyamainkat. Három órás elméleti képzéseink európai színvonalú, széleskörű tudásanyaggal látják el szakembereinket, mely tudás elengedhetetlen alapját képezi a magabiztos sminktetováló praxisnak.

Felkérünk minden kedves érdeklődőt, hogy bár gyakorlati tanfolyami kiírásaink igen szemrevalóak, de ne feledkezzenek el a tartós smink készítés elméleti hátterének fontosságáról sem. Hazánkban jelenleg rengeteg kozmetikus szolgáltat sminktetoválást, és a gyakorlat közben kialakuló komplikált és kérdéses esetek csakis akkor ecsetelhetőek, ha a kérdésekre választ találunk. Ez megfelelő elmélet tudás nélkül elképzelhetetlen.

Oktatásainkra való jelentkezés történhet emailben az mail@permanent-makeup-budapest.com cím használatával. Oktatásaink hétfőtől szombatig vehetőek igénybe reggel 9 órai kezdettel. Elméleti tanfolyamaink 3 órát, gyakorlati tanfolyamaink 6 órát vesznek igénybe. A tanfolyam végleges visszaigazolása a tanfolyami foglaló összeg beérkezése után várható. A foglaló összege elméleti oktatásainkra 10 000.- Ft., gyakorlati oktatásokra 30 000.- Ft. Az említett foglaló a tanfolyam napján fizetendő összeg rendezésekor levonásra kerül. Kérje kollégánktól emailben tanfolyami foglaló számláját, melyen a tranzakcióhoz szükséges adatotat megtalálja.