Művészi technikák

I declare that this event is in Compliance with the CosmeticTattoo.org Training Standards GuidelinesBüszkén viseljük online és offline oktatási anyagainkon a Nemzetközi Kozmetikai Sminktetováló Szövetség minősített oktatási központ medálját. A logo  tanulóink számára megbízható minőségbiztosítás, hogy szervezett oktatásainkon a nemzetközi szinten elvárt oktatási környezetben, releváns és mélységekben tárgyalt anyagrészeket megfelelő háttérvegzettséggel rendelkező oktatók prezentálják.

3D púderes szemöldök technika tanfolyam érdekes lehet minden olyan szakember számára, aki szereti a satírtechnikákra jellemző koncentrál bőrszínező hatást, ugyanakkor nem szeretne kontúros, rajzos formákat készíteni. A technika egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy fokozatos színátmenettel elkülöníti a szemöldök sűrűbben és ritkábban pigmentált részeit. Ezáltal a 3D hatás optikai illúzióját kelti.

Púderes satírtechnika gyógyult képe

Púderes szemöldök technikák általánosságban kontúr nélküli, színátmenetes satírtechnikák. Mivel a szemöldökforma kialakítása kontúr nélkül jön létre, kevésbé rajzos, mesterkélt hatású, mint a tradícionális satírtechnika. Szemöldök alapszőrözöttség függvényében a 3D mélyítővonal területén koncentráltabb, vagy mélyebb színű pigmentekkel dolgozunk, ezen területek optikailag sűrűbb, síkból kiemelt szemöldökrészt imitálnak. A mélyítővonaltól távolodva a szemöldök az arc szimmetriavonala irányban illetve függőlegesen fokozatosan felvilágosodik.

Haladó szakembereknek ajánlott elméleti tanfolyam:

 • Ismeretek a pigmentek fizikai-kémiai tulajdonságairól
 • Vendégfotózás trükkjei
 • Makeup tervezési lehetőségek

Kezdő szakemberek kötelező elméleti és gyakorlati tanfolyamok:

 • Szemöldök tradícionális satírtechnikája
 • Mikropigmentológa színelmélete és alkalmazása tetováló pigmentekben
 • Tradicionális színelmélet és alkalmazsa színkorrekciós eljárásoknál

A tanfolyam 6 órát vesz igénybe.

Bruttó 130 000.- Ft.

A tanfolyami létszám maximum 2 fő.

 1. Technika elméleti háttere.
 2. Technika grafikus tervezése lapon.
 3. Festékbejuttatási mozdulat gyakorlása gyakorlólapon.
 4. Élőmodelles gyakorlás.

Gyakorlott kiegyensúlyozott kezet igénylő technika.

Köszönöm az igényes, informatív tréninget. A technika elnyerte vendégeim tetszését, igen természetes kontúr nélküli végeredmények születnek. Nagyon boldog vagyok, hogy nálatok tréningelhettem.

  Papp Ildikó

A kétrétegű gépi száltechnikák a tökéletes szálalakítási festékbejutattási technikán és szálrendszerfelépítéseken (Egyrétegű gépi száltanfolyam) túl részletesen foglalkozik a szálak egymásra építésével. A tipus szálkeresztezésekkel azt az optikai hatást tudjuk elérni, mintha a szemöldök szálak egymásra hajlanának, illetve sűrűbb és ritkább szemöldök szálszakaszokat különíthetünk el egymástól. Haladó technika, továbbfejlődése 3D szálrendszerépítések irányába elképzelhető.

Kétrétegű gépi száltechnika gyógyult képe

Kétrétegű gépi száltechnikák szálirányfelépítésének számos változata elképzelhető, ezt egyrétegű gépi száltechnika tanfolyamainkon részletesen ismertetjuk. A gyógyult kép sűrűbb szálfelépítést mutat, amely igen jól alkalmazható azon vendégek esetében is akik kevés szőrszál mennyiséggel rendelkeznek. A szálak megfelelő technika esetén kielégítően vékony képet mutat.

Haladó szakemberek tanfolyami kritériuma:

 • Mikropigmentológa színelmélete és alkalmazása tetováló pigmentekben
 • Egyrétegű gépi száltechnika

Kezdő szakemberek tanfolyami kritériuma:

 • Mikropigmentológia színelmélete és alkalmazása tetováló pigmentekben
 • Egyrétegű gépi száltechnika tanfolyam
 • A bőr természetes pigmentezettsége

A tanfolyam 6 órát vesz igénybe.

Bruttó 130 000.- Ft.

A tanfolyam maximum két fő esetén kerül megrendezésre.

 1. A technika elméleti háttere.
 2. Szálkeresztezések grafikai módozatai.
 3. Szálkeresztezések, és szálrendszerek gyakorlólapos gyakorlása.
 4. Élőmodelles gyakorlás.

Nehéz technika.

3D Többrétegű száltechnika ajánlott minden olyan páciensnek, aki kevés szőrállománnyal vagy szőrrel egyáltalán nem rendelkezik. Elsődleges technika a tökéletesen természetes szemöldök kialakítására. Többrétegű technikák három különböző szőrszálirány felépítéssel és természetes szőrszál diagnosztikával a tökéletesen természetes végeredmény érdekében.

3D Többrétegű gépi száltechnika gyógyult képe

Többrétegű avagy 3D szemöldöktetoválás alapvető esztétikai képét az egymásra hajló vékony, kecses mesterséges szemöldökszálak adják. A kétrétegű szálazáson túl ezekben az esetekben a szemöldökformán belül finom átmenettel különülnek el a sűrűbben és ritkábban szálazott részek, ezzel a tökéletes természetesség látszatát keltve akár szőrtelen páciensek esetében is. A 3D tetoválásokra jellemző bőrfelületből optikailag kiemelkedő domború formákat tudunk életre kelteni.

Haladó szakembereknek kötelező előképzettség:

 1. Egyrétegű gépi száltechnika tanfolyam
 2. Kétrétegű gépi száltechnika tanfolyam
 3. Mikropigmentológia színelmélete 

Kezdő szakemberek kötelező előképzettsége:

 1. Egyrétegű gépi száltechnika tanfolyam
 2. Kétrétegű gépi száltechnika tanfolyam
 3. Mikropigmentológia színelmélete
 4. Helyes konzultáció lépései – kezelés dokumentáció

A tanfolyam 6 órát vesz igénybe.

Bruttó 130 000.- Ft.

A tanfolyam maximum két fő jelenlétében kerül megrendezésre.

 1. Technika elméleti háttere.
 2. Technika felépítésének grafikai ismertetése.
 3. Festékbejuttatási technika és szálfelépítések gyakorlólapos gyakorlása.
 4. Előmodelles gyakorlás.

Nehéz technika

Hàlasan koszonom a segitsegedet, a lehetoseget, a turelmedet, a szakma iranti szenvedelyedet Kata Bizinger KOSZONOM !

Papp Leila

3D szálas satírtechnika megfelelő választás az elszíneződött régi tetoválások szálas fedésére. Kombinált technikának számít, azaz gépi szálazás és gépi rétegelt satírtechnika együttese. A satír festékbejuttatási technikája tökéletes a kopott színek kompenzálására, és mélyebb színnel elkészített szálazás természetes hatást kelt. Több pigment kerül implantálásra ezen technikánál, mint szálas eljárásoknál, tehát a bőrszínező hatás hosszabb távra garantálható.

3D szálas satírtechnika gyógyult képe

3D szálas szemöldök satírozás esztétikai képe átmenetet jelent a szálas és satírozott tetoválások között. Élettarama a satíreljárásokra jellemzően nyújtott, végeredmény képében a sűrűn lehelyezett szálak összesatírozodására lehet számítani. A 3D hatása elsősorban a szálak közé helyezett világosabb satírvonalak sötétebb mesterséges szemöldökszálak kiemelésén alapul. Színhatás szempontjából bicolor szemöldöktípus, tehát világosabb és sötétebb szálfelületek váltják egymást. Bizonyos színelméleti megoldások esetén akár a különböző színhőmérsékletek is váltakozhatnak.

Haladó szakemberek tanfolyami kritériuma:

 1. Egyrétegű gépi száltechnika tanfolyam

Kezdő szakemberek tanfolyami kritériuma:

 1. Egyrétegű gépi száltechnika tanfolyam
 2.  Makeup tervezési lehetőségek
 3. Mikropigmentológia színelmélete
 4. Tradicionális színelmélet és alkalmazsa színkorrekciós eljárásoknál

A tanfolyam 6 órát vesz igénybe.

Bruttó 130 000.- Ft.

Maximum két fő jelenlétében.

 1. Technika elméleti háttere.
 2. Satírtechnika gyakorlólapos gyakrolása.
 3. Száltechnika gyakorlólapos gyakorlása.
 4. Grafikus tervezés lapon.
 5. Élőmodelles gyakorlás.

Nehéz technika.

 Köszönöm Kata hogy átadtad nekünk a tudásod , nagyon sokat tanultunk tőled, köszönjük hogy a tanfolyam után is hasznos tanácsokkal látsz el bennünket.

Iveta Nagy

3D Domború száltechnika ajánlott azon szakembereknek, akik különálló, gyengén szőrözött kétrétegű vagy egyrétegű szálakat 3 különböző színből szeretnék kialakítani. A technika neve arra utal, hogy a világos szálvégektől indulva a szál közepe fele sötétedik. E technika optikai illúziója domború felületből látszólag kiemelkedő szálakat eredményeznek. Elsősorban maradék pigment mentes bőrökben mutat jól, elszíneződés lefedésére nem alkalmazható.

Tanfolyami kritériumként Egyrétegű gépi száltanfolyam és Micropigmentológia színelmélete tanfolyamunk van megjelölve.

A tanfolyam 6 óra időtartamban kerül megrendezésre.

Bruttó 130 000.- Ft.

A tanfolyam maximum 2 fő jelenlétében kerül megrendezésre.

 1. Technika elméleti háttere
 2. Színek és szálrendszer grafikus előkészítése
 3. Technika gyakorlólapos tetoválása
 4. Élőmodelles gyakorlás

Nehéz technika

Hálás köszönettel tartozom kedves Katának a tegnapi tanfolyamért.
Az alapok szerintem fontosak,meghatározóak. Biztos vagyok benne ,hogy átadta a maximumot, amivel el lehet indulni ezen a pályán. Meggyőződésem,hogy egy igazi profi szakember és bátran merek a továbbiakban a többi oktatásán is résztvenni.

Renike Csokava

Szem függőleges satírtechnikája szempillasürítő és szemkontúr vonalra épülő finom, moderált satírtechnika. A technika egy színből vagy több színből is kialakítható. Szem design PMU extravagáns vendégeknek. Fontos megjegyezni, hogy nem teljes szemhéjat borító satírtechnikáról van szó, mivel oktatásaink csakis a természetesség jegyében még elfogadható technikákat ismertetnek.

TECHNIKA GYÓGYULT KÉPE

Szemsatírtechnikák alapvető két csoportját alkotják a függőleges és vízszintes mozdulattal kialakított alkalmazási módok. Mint minden szemtechnika esetében a satíreljárások legelső és elengedhetetlen lépése a szempillasürítő pigmentálása. Függőleges satír esetében a fokozatosan elhalványuló vagy alternatív színbe átmenő szemkontúr színeinek változása egymás felett helyezkedik el. Hasonlóképpen vízszintes technikáknál a színátmenet vízszintes tengely mentén egymás mellett kerül kialakításra. Mindkét technika alkalmas a szem tengelyének optikai megváltoztatására, illetve dekorszínek alkalmazásával a tekintet apró mértékű színhatásának változtatására. Fontos kihangsúlyozni, hogy az említett színátmenteket a természetesség jegyében egy színből is ki lehet alakítani.

Tanfolyami kritériumként Szemkontúr tetováló tanfolyam van megjelölve.

A tanfolyam 6 óra időtartamban kerül megrendezésre.

Bruttó 130 000.- Ft.

A tanfolyam maximum 2 fő jelenlétében kerül megrendezésre.

 1. Technika elméleti háttere
 2. Színek és satírmozdulatok grafikus imitálása
 3. Technika gyakorlólapos tetoválása
 4. Élőmodelles gyakorlás

Nehéz technika

Köszönöm Katának,hogy rèszt vehettem az oktatáson.Mind a kedvessègèt ès a türelmèt.Kiváló szakember,merem ajánlani bárkinek.

Anita Ziliziová

Szem vízszintes satírtechnikája szempilla sürítő és szemkontúr technikára épülő finom moderált satírtechnika, mely akár egy akár több színből is kivitelezhető. Természetes, enyhén sminkhatású PMU, nem pigmentálja a mozgó felső szemhéjt nagy felületen. Azon vendégeknek ajánlható, akik erőteljesebb tartós sminket képzelnek el maguknak, a természetesség határain belül.

TECHNIKA GYÓGYULT KÉPE

Szemsatírtechnikák alapvető két csoportját alkotják a függőleges és vízszintes mozdulattal kialakított alkalmazási módok. Mint minden szemtechnika esetében a satíreljárások legelső és elengedhetetlen lépése a szempillasürítő pigmentálása. Függőleges satír esetében a fokozatosan elhalványuló vagy alternatív színbe átmenő szemkontúr színeinek változása egymás felett helyezkedik el. Hasonlóképpen vízszintes technikáknál a színátmenet vízszintes tengely mentén egymás mellett kerül kialakításra. Mindkét technika alkalmas a szem tengelyének optikai megváltoztatására, illetve dekorszínek alkalmazásával a tekintet apró mértékű színhatásának változtatására. Fontos kihangsúlyozni, hogy az említett színátmenteket a természetesség jegyében egy színből is ki lehet alakítani.

Tanfolyami kritériumként Szemkontúr tanfolyamunk szerepel.

A tanfolyam 6 óra időtartamban kerül megrendezésre.

Bruttó 130 000.- Ft.

A tanfolyam maximum 2 fő jelenlétében kerül megrendezésre.

 1. Technika elméleti háttere
 2. Színek és satírmozdulatok grafikus imitálása
 3. Technika gyakorlólapos tetoválása
 4. Élőmodelles gyakorlás

Nehéz technika

Csak ajànlani tudom Katát mint oktatót mint szakembert egyaránt.Türelme és precizitása egyedülálló.Köszönöm,hogy Tőled tanulhatok.

Bogi Kovács

 

Száj pigmentáltságának fokozatos koncentráció változtatásával vagy több színmélységben eltérő szájpigment összesatírozásával kialakítható technika. Igen jól növelhető a technikával a száj volumene, anélkül, hogy változtatnánk a természetes szájkontúr helyzetén.

TECHNIKA GYÓGYULT KÉPE

3D szájsatírozás lényegében gyenge kontúrral rendelkező szájszínezési módszer. A tetoválás legalább két színből kerül kialakításra. A világos színek díszítik a száj azon részeit ahol a természetes fény mindennapi környezetünkben megvilágítja az ajkakat. A sötétebb árnyékok a száj sarkaiban illetve az alsó kontúr mentén fedik a felületet. A végeredmény pedig egy környezetéből kiemelt 3D szájtetoválás.

Tanfolyami kritériumként bármely száj satírtanfolyamunk megjelölhető.

A tanfolyam 6 óra időtartamban kerül megrendezésre.

Bruttó 130 000.- Ft.

A tanfolyam maximum 2 fő jelenlétében kerül megrendezésre.

 1. Technika elméleti háttere
 2. Színek és technika grafikus előkészítése
 3. Technika gyakorlólapos tetoválása
 4. Élőmodelles gyakorlás

Nehéz technika

Kedves Katalin!

Azért írok, mert szeretném megköszönni a sminktetováló alap oktatáson Tőled kapottakat, mindazt az elméleti és gyakorlati szakmai tudást, amit átadtál részemre. Akkor is mondtam, de most is megteszem…, hogy a közelmúltban szervezett PMU konferencia után még biztosabbá vált számomra az, hogy a legjobb „helyen” vagyok és tanulok, a számomra legnagyobb elismerésnek örvendő szakember „kezében”. A további, speciális technikai képzésekre is csak hozzád vagyok hajlandó beiratkozni. 🙂
Még egyszer nagyon köszönök mindent, imádtam, élveztem az összes oktatási napot veled! 🙂