Elméleti tanfolyamok

Mint az már említettük, a sminktetováló tapasztalat mit sem ér elméleti háttértudás hiányában. A csupán technikát oktató tanfolyamok ideje lejárt. A sminktetoválás oktatása hazánkban ugyan még nincs intézményesítve, azonban egyre másra jelennek meg olyan oktatóközpontok, akik nagy hangsúlyt fektetnek a tanulni vágyók teorikus felkészítésére. Teorikus fejlődés azonban nem egyezik a termék marketinggel. Ez meghatározó gondolata oktátási rendszerünknek. Oktatóközpontunkban elsődleges cél, hogy elássuk diákjainkat releváns, mély tudással, amely segíteni fog a piacon megtalálni azt a terméket, amire valóban szükségünk van.

Elméleti prezentációinkat maximum 5 fő jelenlétében, személyes konzultáció kíséretében szervezzük. Személyes konzultáció tanulóink segítségére lehet a tervezett továbbtanulás megválasztásában. A tanfolyamok igénybevétele kezdő tanulók részére részben kötelező, részben ajánlott. Haladó felhasználóknak egyes technikák esetében ajánlott lehet. Teorikus tanfolyamanyagaink a bőr anatómiai ismeretek alapjaitól kezdve a bonyolult pigment színkeverékek összetételéig,  és e folyamatok hatását a látható bőszínező hatás szempontjából.

Elméleti tanfolyamaink reggel 9 órakkor kezdődnek, és 6 órát vesznek igénybe. Tanfolyami jelentkezéseket az mail@permanent-makeup-budapest.com email címre várjuk. A jelentkezések végleges visszaigazolása a tanfolyami foglaló számla rendezése után történik meg. A gördülékeny ügyintézés érdekében emailes jelentkezésekor kérjük küldje el számlázási adatait, a tanfolyam jellegének és kívánt időpontjának dátumát. Kollégáink 3 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!