Kemoterápia után, hogyan lehet visszaépíteni szemöldököt?

A nő életében érzékeny téma a szemöldök, de talán még érzékenyebb olyan páciensek esetében, akik betegségük folytán elvesztették szőrzetüket, vagy szőrzetük meggyengült. A gondoskodás és figyelem az ő kezelésük során az első és legfontosabb szempont. Az első konzultáció során meg kell alapozni azt a feltétlen bizalmat, amely páciens és kezelő között létre kell jöjjön a sikeres végeredmény érdekében. Általában a daganatos megbetegedés kezelése alatt vagy után álló vendég lelki állapotán tudunk javítani egy jól elkészített, természetes hatású szemöldök, illetve szem sminktetoválással, hiszen az esztétikum még ezekben a nehéz hónapokban, években is fontos egy hölgy számára.

Nos, szeretnék egy picit elmélyülni e páciensek egészségügyi állapotában és bőrük állapotában. Hogy miért? Aki ismer tudja, hogy szeretem megkeresni a miérteket és mindazon tényezőket, amelyek befolyásolják a munkám végkimenetelét.

Mivel a daganatos megbetegedések során a kezelés célkeresztjében a könnyen és gyorsan osztódó sejtek állnak, minden ilyen típusú szövet kárt szenvedhet a kezelések során. A DNS károsodott „rákos sejtek” ugyanúgy, mint minden őssejt a szervezetben könnyű és gyors osztódásra képes. Ilyen sejttípusba tartozik a hajhagymáink alján elhelyezkedő mátrix is, amely folyamatos megújulása, osztódása és differenciálódása folytán képes számunkra új, szépséges szőrszálakat teremteni.

De mi van akkor, ha nem nő, és a szőrtüszők nyugvó fázisa elhúzódó vagy örökké megmaradó problémává növi ki magát. Ekkor, nekünk sminktetoválóknak, van egy nagyon hasznos komplex kezelés a kezünkben, amellyel optikailag sűríteni vagy akár újra rajzolni tudjuk a szemöldököt.

A szemöldök száltetoválás képes egy szőrszál minden paraméterét leutánozni, a szőrszál vastagságát, hajlítottságát, felületre vetített beesési szögét, a szálak egymáshoz viszonyított helyzetét, a szálak esetleges egymásra hajlását, és a szemöldök szőrszálak sűrűség változását egy szemöldökön belül. Egészen elképesztő, valósághű szemöldökök is kialakíthatóak, olyan szálazási módszerrel, ahol minden egyes paramétert górcső alá veszünk, és a páciens eredeti szemöldöke alapján személyre szabottan újra rajzoljuk azt.

Fontos, hogy az orvossal egyeztetni kell előtte, hogy a páciens immunitása megfelelő legyen ahhoz, hogy a kezelést elvégezzük.

Mint ahogy azt a bevezetőben is említettem, szeretném, hogy a kemoterápián átesett vendégeim különleges gondoskodásban részesüljenek a klinikámon. Nem titkolt vágyam, hogy javítsak ezen páciensek mindennapjain, esztétikusabb megjelenésükkel újra magabiztos és életvidám hangulatban éljék életüket.

Amennyiben hasonló problémákkal küzdesz és szeretnél megoldást találni, kérlek küld el szemöldök tetoválással kapcsolatos igényedet, fényképedet, utolsó kezelésed időpontját számomra, és engedd meg hogy egy személyre szabott ajánlatot küldjek Neked.

CATEGORIES