Gyakorlati tanfolyamok

Minden gyakorlati tanfolyamunkhoz három alkalom hospitálási lehetőséget biztosítunk!

 

Oktatóközpontunkban gyakrolati tanfolyamaink maximum 3 fő jelenlétében, 6 óra időtartamban kerülnek megrendezésre. E tanfolyami anyagok az egyes sminktetováló alkalmazási technikák grafikus, gyakorlólapos és élőmodelles gyakorlását foglalják magukba. Emellett természetesen minden egyes technika esetében körülbelül 1,5 órás prezentáció keretében gazdagítjuk tanulóink elméleti háttértudását. Azonban ez az elméleti anyag inkább a technika tipikus összefüggéseire (technika kialakulása, festékbejuttatási technikája és annak sajátosságai, indikációk, kontraindikációk, pigmentválasztási sajátosságok, színkompenzációs javaslatok, jellemző kopás és friss munka gyógyult képe) korlátozódik.

Ezen tanfolyami napokon a gyakorlati praktikáké a főszerep. Legyen szó a tartós smink grafikai tervezéséről, a gyakorlólapos tetoválómozdulatok bemutatásáról és gyakorlásáról vagy az élőmodelles munkáról oktatócsapatunk gondos odafigyeléssel követi tanulóink minden egyes mozdulatát, és korrigálja az esetleg felmerülő hiányosságokat. Ez az oka annak, hogy sminktetováló gyakorlati tanfolyamainkat maximum kis létszámban szervezzük, mert szeretnénk, ha minden tanulónk maximális figyelmet kapna. Ugyancsak fontosnak tartjuk ,hogy minden egyes technika élőmodellen gyakorlásra kerüljön.

Tetoválást oktatni élő szövetes munka hiányában nem lehet! Felkérünk minden kedves tanfolyamra jelentkezőt, hogy saját élőmodelljéről gondoskodjon, mert nem áll módunkban az oktatásokra modelleket szervezni. Amennyiben a tanfolyami napra nincs rendelkezésre álló modell, a tanfolyamot érdemes más időpontra időzíteni.

 

Gyakorlati tanfolyamaink délelőtt 9:00 kezdődnek, az élőmodelles munka pedig délután 12:00 órakkor. Tehát modelljeink érkezési időpontja nem haladhatja meg a 11:30-at. Tanfolyamra jelentkező tanulóinknak érdemes a modellek fotojával ellátott jelentkezését email-ben elküldeni az mail@permanent-makeup-budapest.com email címre, ugyanis maradék pigmentet tartalmazó bőrök korlátozottan használhatóak az egyes technikák gyakorlására.

I declare that this event is in Compliance with the CosmeticTattoo.org Training Standards Guidelines