Szakemberek

Bizinger Katalin

Katalin Bizinger

PMU stylist, trainer

Specialis szakterületeim részét képezik a pigmentológia oktatások és microblading hiperrealisztikus száltetoválások. Természetesen a PMU bármely technikáját mindennapos praxisomban végzem. Fenti két területen számos márka megbizott oktatójaként konferenciák előadójaként és szakcikkek szerkesztőjeként aktivan részt veszek a magyar és európai szakmai életben. Két klinika müködését négy kolléganőm segitségével managerlem Anglia és Magyarország fővárosában.

Bandi Bernadett

Bándi Bernadett

PMU stylist, trainer

Permanent Makeup Budapest oktató központ szerződött PMU oktatója. Specialis szakterületem a szemtetoválások tradicionális technikái, illetve a microblade száltetoválások különböző válfalai, és púderes satirtetoválások. Oktatási területeim Budapestre Hüvösvölgyi központtal és Szlovakiára korlátozódnak. Mindennapi praxisom részét képezik az innovativ természetes sminktetováló beavatkozások.

Éberling Judit

Eberling Judit

Fotógráfus - oktató

Fotográfus mesterként igen izgalmas feladatnak tartom a szépségápolás területén tevékenykedő szakemberek felkészitését munkájuk tökéletes dokumentálására. Számos apró trükk áll rendelkezésre a szépészeti munka esztitikus tálalására, mely 3 órás elméleti képzéseim keretében kerülnek bemutatásra. Permanent Makeup Budapest oktatóközpont szervezésében prezentált témáim részét képezik a természetesen és mesterségesen megvilágitott munkák optimális fotozási beállitásai, a képek utómunkálatai a kép eredeti tartalmának megváltoztatása nélkül.

Németh Ádám

Németh Ádám

PMU stylist, rajzoktató

Sminktetoválás minden szakterületével és manuális tetoválással is foglalkozom. Legkedveltebb eljárásaimat és gyakorlott technikáimat a szemöldöktetoválásban találtam meg, legyen szó akár gépi vagy manuális eljárásról, mert ebben teljesedik ki leginkább a kreativitásom. Erős rajzkészséggel, és kézügyességgel rendelkezem, és ezt a fajta művészi érzékemet sminktetoválásaimban is szeretem kifejezni. Férfiként másképp tekintek a női arcra, így a sminktetoválás kialakítása és elkészítése során is ez a nézőpont vezet. Célom mindig az, hogy a nők természetes szépségét tudjam tovább hangsúlyozni.