Oktatási csomagok

PIGMENTOLÓGIA ALAPCSOMAG

Pigmentológia csomagunk minden olyan kezdő és haladó szakember számára érdekes lehet, akik esszeciális ismereteket szeretnének elsajátítani a pigmentek színtulajndonságairól, vagy csak egyszerűen szeretnék szalonukban rendelkezésre álló pigmentkészletük színkarakterisztikáját jobban megismerni. A dupla három órás elméleti oktatás alatt sort kerítünk minden olyan kérdésre, amely közelebb hozza tanulóinkat a helyes pigment színválasztáshoz és a pontos bőrszínaltónus elemzéshez. A tanfolyami foglalkozások nyomokban gyakorlati elemeket is magukba foglalnak, így például sort kerítünk gyakorlati színgenerálásra, Fitzpatrik bőrszíntípusok felismerő tesztjére, és egy különdleges kérdéssor segítségével diagnosztizáljuk a bőrszínhőmérséklet típusokat.

 
Ajánlott kezdő tanulóknak, illetve márkafüggő színelméleti előképzettség esetén.

Legideálisabb időzítése a gyakorlati oktatás megkezdése előtt.

A dupla tanfolyami anyag elsajátítása összesen 6 órát vesz igénybe.

A tanfolyam maximum 5 fő jelenlétében kerül megrendezésre.

Színelméleti alapcsomag ajánlatunk keretében bruttó 60. 000 Ft.- helyett e tanfolyamsor díja bruttó
50. 000 Ft.-

 

Sminktetováló ALAPCSOMAG

Smintetováló alapcsomagunkat ajánljuk mindazon hallgatók részére, akik a sminktetoválás alapvető háttérismeret anyagát és technikáit szeretnék elsajátítani. E technikák közé tartozik a tradícionális szemkontúr technika, a szemöldök púderes satírtechnikája és szögletes szájkontúr és félsatír technika. Az elméleti felkészítés bevezető 2 napjában nagy hangsúlyt fektetünk a biztos háttérismeretek megalapozására, a gyakorlati praxisban felmerülő kérdések előzetes megválaszolására, és egy olyan tudásanyag átadására, amely magabiztos szakemberekkel látja el a piacot. Elméleti óráink részeként részletesen tárgyaljuk a pigmentológia és bőrszínmeghatározás alaptéziseit, mely a tökéletes pigmentválasztáshoz elengedhetetlen; a bőr anatómiáját;  illetve a munkánk igényes tálalásához elengedhetetlen foto referencia készítésének lépéseit.

 
Ajánlott sminktetoválásban tapasztalatlan jelentkezők számára.

Szem, szemöldök, szájtetoválás alapvető technikáinak elsajátítására.

A bőr anatómia ismereteinek és a pigmentológia alaptézéiseinek megismerésére.

 

Szemöldök púderes technika, Szem kontúrtechnika, Száj félsatír technika

 

1,5 napos elméleti felékészítés + 3,5 nap gyakorlati tudást fejlesztő foglalkozások + 3 hospitálási alkalom

Sminktetováló alapcsomag ajánlatunk  nettó 520 000 Forint.

Elméleti tanfolyami napokon maximum 5, gyakorlati tanfolyami napokon maximum 2 fő.

Microshading

Microshading egynapos tanfolyamunk ajánlott mindazon érdeklődőnek, akik el szeretnék sajátítani a manuális színátmenetes szemöldök és száltechnikák árnyékolásának technikáit. Gyakorlati tanfolyam, rövid elméleti előkészítéssel. A tanfolyamra élőmodellről minden tanulónknak gondoskodnia kell. A technika felhasználási lehetőségei közé tartoznak a soft vagy forte púderes, hibrid és hiperrealisztikus technikák. Mint minden gyakorlati tanfolyamunkhoz ehhez a tanfolyamhoz is egy alkalom hospitálási lehetőséget biztosítunk.

Jó kézügyességet, gyakorlott kezeket igénylő száltechnika.

Pigmentológia és microblading tanfolyamot követően lehet igénybe venni.

A tanfolyami anyag elsajátítása összesen  6-8 órát vesz igénybe

Microshading alapcsomag 130. 000 Ft.

Tanfolyam maximum 2 fő jelenlétében kerül megrendezésre.

MICROBLADING ALAPCSOMAG

Microblading alapcsomagunk elérhető mindazon szakemberek számára, akik már gépi módszerrel száltetoválnak, azonban szálaikat nem találják igazán természetesnak; illetve azon érdeklődőknek, akik még egyáltalán nem foglalkoztak szemöldök száltetoválással.  Az első tanfolyami nap anyagát a mikropigmentológiás pigmentológia alaptéziseinek fejtegetése, illetve a bőrszín felsimerés praktikái teszik ki. Második napon kerül részletes bemutatásra a manuális tetováló technika és három alapvető száltervezési lehetőség és ezek szálkeresztezései,  minden tanulónak lehetősége nyílik a saját előmodelljén való gyakorlásra. A gyakorlati tapasztalás gyakorlóbőrön illetve élő szövetben elengedhetetlen része minden gyakorlati tanfolyamunknak. Kimagaslóan fontos szerepe van microblade technikák esetében, hiszen a sérülés jellege sok hibalehetőséget rejt magában.

 
Ajánlott kezdő tanulóknak, akik manuális módszerrel szeretnének száltetoválni.

Hajszálvékony szálhatás – láthatatlan szemöldök szőrözöttség.

A dupla tanfolyami anyag elsajátítása összesen 2X6 órát vesz igénybe

Microblading alapcsomag ajánlatunk nettó 200.000.-

Tanfolyam maximum 2 fő jelenlétében kerül megrendezésre.

Microblading - microshading csomag

Alap és haladó microblading képzési csomagunk  3 napos tanfolyam keretében tárgyalja a manuális száltetoválások és satírtetoválások különböző lehetőségeit. Techikaspecifikus pigmentológia képzésen túl, számos száltervezési irány, ezek szálárnyékolási módszerei és színátmentes microshading technika is készül élőmodelleken. E technikák alkalmazása ajánlott azon páciensek esetében, akik jelentős maradék pigment elszíneződéssel rendelkeznek, illetve akiknek az idő múlásával ritkult a szemöldök szőrözöttsége.

 
Ajánlott microblading alapcsomagot igénybevett tanulóknak, vagy manuális és gépi tetoválásban  egyaránt tapasztalt jelentkezők számára.

Legideálisabb időzítés microblading alaptanfolyami technikák kifogástalan alkalmazását követően.

A dupla tanfolyami anyag és technika Microshading – Microblading haladó elsajátítása összesen 3 x 6 órát vesz igénybe

Microblading haladó tanfolyami csomag ajánlatunk:  290.000.- Ft.

Tanfolyam maximum 2 fő jelenlétében kerül megrendezésre.