Készülékek

Szakembereink a sminktetováló piac márkafüggetlen legjobban hasznosítható innovációit alkalmazzák. Szakmai elhivatottságunk talán legfontosabb részét képezi, hogy az Ön bőre és egészségügyi állapota kezeléseink során a legkisebb veszélynek se legyen kitéve. Ennek érdekében kezelési rendszerünk előkészítésekor minden szükséges lépést megtettünk.

A végfelhasználó szempontjából talán nevetségesen csenghet a tény, hogy egy alternáló mozgással járó tű vagy tűkombináció bőrfelületre gyakorolt hatása mind anatómai, higiéniai, pigmentológiás és sebgyógyulás szempontjából is igen eltérő lehet.

A bőr anatómiáját és a sebgyógyulás bonyolult biokémiai láncfolyamatait ismerve igazán nem elhanyagolható, hogy az epidermiszen áthaladó tű milyen mértékben sérti fel a bőrfelületet, milyen anyagot juttat a bőr mélyére, és mindezt milyen higiéniás körülmény között teszi. A sminktetoválás, amennyiben a mikropigmentológia precíz mozdulatait és technológiáját hasznosítja, akár mikrotűs terápiának is felfogható. A jól ismert dermaroller és dermapen terápiák során csakis akkor várható a laza rostos kötőszövet megerősödése, ha a tűk mozgása a bőrben egyenletes mélységben, kiegyensúlyozott célzott mozgásban, minimális oldalirányú kilengéssel történik. A természetes tűszúrás osztódást stimuláló, ezáltal bőregészséget támogató hatása nem érvényesül pozitívan, ha a bőrt nemkívánt oldairányú tépőhatás éri. Azonban ha ezen jelenségek kiküszübölésre kerülnek az irharéteg felső részében történő pigment transzport folyamatok tökéletes eredménnyel, a bőrtónus javulása mellett jöhetnek létre.

A következő technológiai trükkök segítségével optimalizáltuk pigmentáló eljárásaink hatékonyságát, szem előtt tartva az Ön bőrének tökéletes egészségét:

  • egyszer használatos német precíziós tűmodulok – higiénia
  • üreges felületű tűk – fokozott pigment transzport
  • minimalizált oldalirányú tűkilengés, tűvibráció – minimalizált tépőhatás
  • technikákhoz igazodó tűátmérő – finom pigmentológiás megoldások
  • 50-150 finom tűszúrás másodpercenként – hatékony, gyors pigmentálás
  • techinkához adaptálható tűhosszúság – preciziós, felületi munkavégzés
  • ISO 9001 és ISO 13485 minősítésű készülékek – Európai Uniós higiéniai követlemények